קניית לייקים ישראלים – למה זה טוב?
בשנים האחרונות אנחנו עדים לשתי תופעות מעניינות שקשורות לרשתות חברתיות אך למעשה הן קשורות לדבר הרבה יותר עמוק.
תופעה ראשונה, החשיבות שאנחנו נותנים ללייקים שמקבלים דרך רשתות חברתיות על כל פוסט ועל כל דבר אחרי שאנחנו מעלים לרשת חברתית, בין אם זה טקסט, תמונה או סרטון, ובין אם זה עניין אישי או מקצועי.
תופעה שנייה, קניית לייקים ישראלים דרך גורמים שונים. הרעיון הוא, לקנות רשימות של משתמשים ישראלים אשר יעשו לייק לכל פוסט שאנחנו נעלה וכך ייצרו נפח לייקים גדול יותר, בוודאי הרבה יותר גדול ממה שאנחנו יכולים לקבל אילו ננסה לעשות זאת בצורה אורגנית, קרי בעצמנו. חשוב לומר, השימוש ברשימות אלו מתבצע לצרכים עסקיים, פוליטיים, ציבוריים, ולא בהכרח לצרכים אישיים. כלומר, סביר להניח שאף משתמש לא יקנה לייקים בשביל לעלות את הנפח שלו כשהוא כותב פוסט אישי, לעומת זאת, אם הוא בוחר לעלות פוסט מקצועי או אחר, ישתלם לו לעשות את זה.
מדוע זה נכון מסיבות מקצועיות?
ההסבר לכך הוא מאוד פשוט, אם אנחנו קונים לייקים ישראלים אז מגדילים את הנפח בפוסט, מייצרים לו תהודה גדולה יותר, יוצרים לו חשיפה הרבה יותר בולטת ברשת, ובסופו של דבר יוצרים מצב לפיו הפוסט מגיע להרבה יותר אנשים. זה יכול לשרת אותנו טוב יותר.
צריך לזכור, זה לא פשוט להגיע לכמות גדולה של לייקים ברשת (כדאי לקרוא על קניית עוקבים באינסטגרם), לכן, מוטב להשתמש בכלי זה, בשביל שבסופו של דבר נוכל באמת לייצר תהודה נרחבת. סביר להניח שזה יעזור לנו מבחינה שיווקית וכתוצאה מכך גם נהנה מבחינה מקצועית ועסקית. התהליך הוא יחסית פשוט וזול והאפקט הוא הרבה יותר משתלם, ויכול להימשך זמן רב.