מה קובע את איכות המזרן?

מזרן אורתופדי, מזרן עם קפיצים, מזרן לטקס, מזרן ויסקו, מזרן קשה, מזרן רך … הרשימה מבלבלת מאוד וכאשר אנחנו עומדים לרכוש מזרן חדש, אנחנו בהחלט מוצאים את עצמנו מתבלבלים. במה כדאי לנו לבחור? מה יהיה המזרן הכי טוב עבורנו? אז אנחנו כאן על מנת לענות על השאלה, מה למעשה קובע את איכות המזרן?
כאשר אנחנו חושבים על מזרן חדש, אנחנו בהחלט מוצאים את עצמנו מבולבלים. ההיצע הגדול העומד לרשותנו אינו מצביע על מוצר ספציפי שזהו ורק הוא המוצר הטוב והאיכותי ביותר. כל אחד מהמזרנים הוא מעולה עם היתרונות הספציפיים שלו ואנחנו ממש לא יכולים לקבוע ולהגיע לכלל החלטה מהו באמת המזרן שיהיה הכי איכותי עבורנו.
אני רוצה לישון טוב…
אז בדרך כלל, כאשר הלקוח בא לרכוש מזרן חדש בחנות רק מזרנים, הוא מבקש בסך הכול לישון טוב. לישון טוב פירושו, ליהנות משינה איכותית ובריאה, ליהנות ממזרון שינעים את השינה ויתרום לרצף איכותי וכמובן גם קימה רעננה לבוקר רגוע, ללא כאבי גב, בלי עייפות. הדבר שעשוי לתרום לכך הכי הרבה – יהיה המזרן.
איכותי זה שאלה של התאמה
אז האמת היא שלא מה שיהיה טוב לאחד יהיה גם טוב לאחר. ממש אי אפשר לקבוע כי מזרן אורתופדי עם קפיצים יהיה טוב לכולם בדיוק כפי שהמזרן האורתופדי ללא הקפיצים לא יוכל להתאים לכולם. האיכות של המזרן נמדדת בפועל בהתאמה של המזרן לאדם שישן עליו. כל אחד זקוק למזרן שיתאים לו באופן אישי ויענה על הצרכים שלו כמו גם יתאים למבנה הגוף שלו. כאשר המזרן אכן יהיה כזה, הוא פשוט ישפיע עלינו בשטח ולא יהיו לנו כלל שאלות לגבי ההתאמה של המזרן.
חשבתי שהמזרן יענה על הציפיות, אבל הוא לא…
קורה, לעיתים אחר הקנייה, אחרי לילה או שניים או אפילו שבוע אנחנו מגיעים למסקנה שבעצם זה לא זה… לא זה המזרן שאליו ייחלנו. בדיוק לשם כך קיימת האפשרות של החלפת המזרן עד לתקופה של חודש. כך שיש ללקוח 30 לילות להתנסות עם המזרן ולבדוק התאמה.
לא מתאים? אין בעיה. יש עוד הרבה אפשרויות. בסוף תקלעו למזרן המדויק…
קראו גם: