קייטרינג לכנסים – ביזנס ופלז'ר

הרבה פעמים כשאנחנו אומרים לאנשים שהוזמנו לכנס מקצועי או עסקי, אנחנו יכולים לראות על פניהם מבט של "כמה חבל" שכן מרבית האנשים חושבים שכנסים כאלה הם לא בדיוק מקור לכיף והנאה, הרי מה יכול להיות מהנה ביום שלם של פגישות, ישיבות ודיונים מקצועיים? זה נשמע זוהר אבל זה לא.
מה שאותם אנשים שוכחים, שבין לבין אנחנו יכולים ליהנות באותם כנסים מאוכל לא רע בכלל, מה שהופך אותם מידית לחוויה מרעננת. זה מה שנקרא לשלב ביזנס ופלז'ר. כלומר, בזמן שאנחנו נפגשים עם אנשים, מקשיבים להרצאות, עושים את כל הדברים אשר מצדיקים את העובדה שהכנס נתפס כדבר משעמם, הרי שאנחנו יכולים ליהנות גם מארוחה טובה, אוכל איכותי שמוגש בקייטרינג מתוקתק במיוחד לאירועים עסקיים, כזה שלא בהכרח נזכה לטעום בשום מקום אחר, וחשוב מכך, אנחנו גם נוכל ליהנות מארוחה שתחסוך לנו את הצורך לקנות אוכל במקום אחר או לאכול בבית.
מארגני כנסים יודעים טוב מאוד, שחלק בלתי נפרד מהרעיון של כנס מקצועי זה לארח את האורחים שמגיעים אליו ולהעניק להם שירות קייטרינג בין היתר. לכן הם שוכרים חברות מקצועיות שמתמחות בכך, חברות שיכינו עבורם תפריט עשיר של מאכלים מסוגים שונים שיענו על צרכי האורחים. מן הסתם, כמות האוכל שהם יכינו תותאם לכמות האורחים והיא צריכה להיות מגוונת על מנת שהאורחים ייהנו מאפשרות לבחור מצד אחד ומצד שני, המבחר צריך לענות על צורך שאורחים מסוימים אוהבים סוג אוכל מסוים, בעוד אורחים אחרים אוהבים סוג אוכל אחר.
צריך להדגיש עוד נקודה, כשבוחרים אוכל עבור קייטרינג לכנסים, זה לא רק העניין הפרקטי, המעשי שעונה על השאלה מה האורחים יאכלו באירוע, אלא זה עניין תדמיתי. אם האוכל נחשב טוב, האורחים ירצו לחזור לכנס, אם האוכל ייחשב ליוקרתי ומיוחד, אז הכנס יקבל ביקורות טובות על האירוח. זה יצור עבורו פרסום אדיר. אלא דברים שמשפיעים על דעת הקהל ויכולים לשפר מאוד את הנראות שלו.
לכן חשוב להשקיע בכל מה שקשור לקייטרינג לכנסים, להראות לאורחים שחושבים עליהם וזה לא רק ביזנס, זה גם פלז'ר.